YOGA

Yoga – Ontdek Rust en Harmonie in Onze Yogales

 Ontdek de rust en harmonie van onze Gentle Flow yogales. Deze kalmerende en licht dynamische yogastijl is geschikt voor zowel beginners als ervaren yogi’s, en biedt een perfecte combinatie van inspanning en ontspanning.

🌟 Een week proberen? 🏋️‍♂️💪

Start nu met sporten bij Sportschool Kenny Evers geheel vrijblijvend en toch de volledige ervaring!✨

Waarom kiezen voor weekpas?

  • Onbeperkte toegang tot onze moderne fitnessfaciliteiten en groepslessen
  • Geheel vrijblijvend onze sportschool ervaren als volwaardig lid

Mis deze kans niet om je fitnessdoelen te bereiken! 💼💪

Tijdens de Yoga Gentle Flow-sessie ervaar je soepele overgangen tussen houdingen, ondersteund door bewuste ademhaling en aandacht voor elke beweging. Dit helpt om lichaam en geest in balans te brengen en een diep gevoel van welzijn te creëren.

 

Of je nu op zoek bent naar een rustige manier om je dag te beginnen of juist wat tijd wilt nemen voor jezelf in het midden van een drukke week, onze Gentle Flow yoga biedt de perfecte gelegenheid om even helemaal tot jezelf te komen.

 

Onze Yoga Gentle Flow-lessen zijn geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Ervaring is niet vereist, en je kunt op je eigen tempo deelnemen. We moedigen je aan om je comfortabel te voelen in elke houding en altijd naar je lichaam te luisteren. Onze focus ligt op het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien en ontspannen.

 

Kom en doe mee met onze Gentle Flow yoga-sessies en ervaar zelf hoe lichaam en geest sterker, krachtiger, leniger en rustiger worden. Geniet van de harmonie en balans die deze yogastijl te bieden heeft. Schrijf je vandaag nog in en ervaar de helende kracht van Gentle Flow Yoga!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

App downloaden

Openingstijden 

Routebeschrijving

Huisregels

Algemene voorwaarden 

Privacy verklaring

De vliegerlaan 2-4
2273BV Voorburg

070-4066655
Info@sportschool-kennyevers.nl