STRENGTH

Strength – De ultieme fitnessles voor een strakker en sterker lichaam!

Bij Strength Training combineer je krachttraining met high-rep oefeningen op energieke muziek, die je motiveert om alles te geven. Het gebruik van lichte tot matige gewichten met veel herhalingen zorgt ervoor dat je spieren worden uitgedaagd en gestimuleerd, zonder dat je te gespierd wordt.

🌟 Een week proberen? 🏋️‍♂️💪

Start nu met sporten bij Sportschool Kenny Evers geheel vrijblijvend en toch de volledige ervaring!✨

Waarom kiezen voor weekpas?

  • Onbeperkte toegang tot onze moderne fitnessfaciliteiten en groepslessen
  • Geheel vrijblijvend onze sportschool ervaren als volwaardig lid

Mis deze kans niet om je fitnessdoelen te bereiken! 💼💪

Deze veelzijdige workout omvat verschillende oefeningen voor alle belangrijke spiergroepen, zoals je benen, billen, rug, borst en armen. Naarmate je regelmatig traint, zul je merken dat je lichaam sterker en strakker wordt, terwijl je algehele lichaamsconditie verbetert.

Strength Training gaat verder dan alleen het trainen van je spieren. Tijdens de workout verbrand je ook calorieën en werk je aan je algehele conditie. Bovendien is de intensiteit van de training aanpasbaar, waardoor het toegankelijk is voor mensen van alle fitnessniveaus, je kunt op je eigen tempo deelnemen en toch uitgedaagd worden.

De groepsdynamiek en positieve energie tijdens de Strength Training zorgen voor een geweldige ervaring, elke keer weer. Samen trainen met andere enthousiaste deelnemers motiveert je om het beste uit jezelf te halen en je fitnessdoelen te bereiken!

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

App downloaden

Openingstijden 

Routebeschrijving

Huisregels

Algemene voorwaarden 

Privacy verklaring

De vliegerlaan 2-4
2273BV Voorburg

070-4066655
Info@sportschool-kennyevers.nl