sportschool kenny evers

over ons

EEN WEEK PROBEREN?! VRAAG NU VOOR €10,- GEHEEL VRIJBLIJVEND EEN WEEKPAS AAN EN SPORT ALS VOLWAARDIG LID!

Dedication, Motivation and Succes

De kernbeginselen van al onze lessen maar ook zeker van de sportschool als bedrijf. Door toewijding en motivatie om door te gaan en je doelen te blijven nastreven.

Twee jaar na de opening hebben we de 2e uitbreiding net achter de rug en er zal nog meer volgen. Ondanks de uitbreidingen zorgen we met ons team er altijd voor dat kwaliteit voorop blijft staan, in een fijne sfeer waar iedereen aan zijn of haar doelen kan werken.

Het bereiken van je doelen gaat niet altijd even gemakkelijk als dat je bedenkt aan het begin, tegenslagen horen er bij en maken je sterker. Elke professional is ooit begonnen als amateur en je hebt je doel pas niet gehaald als je bent gestopt met het nastreven.

Om jou te helpen bij het bereiken van je sportieve doelen staan we dagelijks voor je klaar met het hele team!

Ons doel is om al onze leden zo goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden. Dit doen we door middel van coaching, training en voeding.
Sportschool Kenny Evers biedt de leukste groepslessen en professionele begeleiding in een gemoedelijk en gezellige omgeving waar jij je als lid snel thuis zult voelen. Optimale resultaten kunnen alleen bereikt worden als het totaalplaatje klopt, zoals regelmatig trainen en gezonde voeding voor een verantwoord eetpatroon met ook op zijn tijd plek voor een drankje en een vette hap en de juiste coaching, oftewel begeleiding op maat. Elk mens heeft een andere behoefte en een andere aanpak nodig. Deze drie pijlers zorgen voor een levensstijlverandering oftewel de knop om zetten.

Het enige dat wij van jou vragen is de overgave om 2 á 3 keer per week 1 uur vrij te maken om aan een Fitter, Sterker en een Gezonder leven te werken. Alleen op die manier kunnen wij jou helpen deze levensstijlverandering voort te zetten.

 

We zien je snel!

Kenny Evers

 

SERVICE

Tristan Holtgrefe

Tristan Holtgrefe

Balie medewerker

Gino Grūnholz

Gino Grūnholz

Marketing

GROEPSLESSEN

Steffi von Brunner

Steffi von Brunner

Instructrice

Fred Hoiting

Fred Hoiting

Instructeur

Instructeur

PERSONAL TRAINERS 

Kenny Evers

Kenny Evers

Prive trainer

Jack Sackman

Jack Sackman

Prive trainer

Nino Sunaryo

Nino Sunaryo

Prive trainer

Contactgegevens:

Sportschool Kenny Evers

De Vliegerlaan 2-4
2273 BV Voorburg

070 – 406 66 55
Info@sportschool-kennyevers.nl

KVK: 84057238

Openingstijden: