GRATIS PROEFLES

Geheel vrijblijvend de sfeer van Sportschool Kenny Evers ervaren? Dat kan! Vraag nu je gratis proefles aan! Zonder verdere verplichtingen kunt u mee doen met een les naar keuze.

Sportschool Kenny Evers, de als best verkozen sportschool van de gemeente Leidschendam-Voorburg!

Wil jij jouw doelen behalen ben je bij ons aan het juiste adres! Op gebied van begeleiding, voeding, ruim aanbod en facaliteiten scoorden wij hoog! Maar uitblinken doen we volgens onze leden op de sfeer en gezellgheid, dit zorgt er voor dat we elke week weer meer leden mogen verwelkomen maar ook onze bestaande leden week in en uit weer terug zien om aan hun doelen te werken. En dat met heel veel plezier, wij zijn er voor jullie! 

Als sportschool vinden wij het belangrijk dat we voor alle doelgroepen een breed scala aan lessne aanbieden. Of je nu jong bent of al wat ouder, fit bent of fit wilt worden! ook geloven wij er in dat het afwisselen van verschillende lessen het sporten leuk en uitdagend houd. Laat ons jou uitdagen en helpen om jouw doelen te bereiken. 

Zie jij een les die je aanspreekt vraag dan een proefles aan om zelf mee te maken hoe het is om bij Sportschool Kenny Evers te sporten! Zie je meerdere lessen neem dan een gratis weekpas zodat je alle lessen kan proberen. 

 

ZUMBA

STRENGHT&BALANCE

SPEED FITNESS

POWER

PILATES

LADIES ONLY KICKBOKSEN

KICKBOKSEN

CROSSCIRCUIT

BOOTCAMP

BOKSEN

BBB

50+ FIT

GRATIS WEEKPAS

Heb je meedere lessen gezien in ons aanbod die jou interessant lijken? Probeer ze nu allemaal 1 week helemaal gratis zonder verplichtingen.

Contactgegevens:

Sportschool Kenny Evers

De Vliegerlaan 2-4
2273 BV Voorburg

070 – 406 66 55
Info@sportschool-kennyevers.nl

KVK: 84057238

Openingstijden: 

Zie nieuwsbericht ivm COVID-19