KICKBOKSEN

Kickboksen: Techniek, Kracht en Meer

Kickboksen is een populaire vechtsport waarbij zowel het gebruik van de handen als de benen is toegestaan. Het combineert elementen van traditioneel boksen met diverse trap- en knietechnieken uit verschillende vechtsporten, zoals karate en taekwondo. Tijdens een kickboks training worden techniek, kracht, conditie, coördinatie en lenigheid getraind.

Deelnemers dragen meestal beschermende uitrusting zoals bokshandschoenen, scheenbeschermers en een bitje om blessures te voorkomen. Kickboksen kan worden beoefend als een vorm van fysieke training, als competitieve sport in wedstrijden of als zelfverdedigingstechniek. Het biedt zowel fysieke als mentale voordelen, waaronder verbeterde conditie, zelfvertrouwen, discipline en stressvermindering.

🌟 Een week proberen? 🏋️‍♂️💪

Start nu met sporten bij Sportschool Kenny Evers geheel vrijblijvend en toch de volledige ervaring!✨

Waarom kiezen voor weekpas?

  • Onbeperkte toegang tot onze moderne fitnessfaciliteiten en groepslessen
  • Geheel vrijblijvend onze sportschool ervaren als volwaardig lid

Mis deze kans niet om je fitnessdoelen te bereiken! 💼💪

Ontdek Jouw Kracht bij onze Kickbokslessen

Of je nu een beginner bent die graag wil kennismaken met kickboksen, een ervaren amateur die zijn/haar technieken wil verfijnen, of zelfs een wedstrijdvechter die zich wil voorbereiden op competities, bij Sportschool Kenny Evers ben je van harte welkom in onze kickbokslessen.

Onze lessen zijn ontworpen om aan te sluiten bij diverse niveaus, van beginners tot gevorderden en zelfs wedstrijdvechters. Bij ons is iedereen welkom om deel te nemen en te profiteren van de voordelen van kickboksen, of je nu je conditie wilt verbeteren, aan je techniek wilt werken of jezelf wilt voorbereiden op de ring.

Onze ervaren trainers zorgen voor een inclusieve en ondersteunende omgeving, waarin iedereen zich op zijn gemak voelt en op zijn eigen tempo kan groeien. Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Sportschool Kenny Evers en ervaar zelf de veelzijdigheid en uitdagingen van het kickboksen, ongeacht je niveau!

Kickboksen voor Fitheid en Mentale kracht

 Wil je snel een strakker lichaam en gewichtsverlies bereiken? Kickboksen biedt de ideale route, terwijl het ook je conditie aanzienlijk verbetert. Maar dat is nog niet alles. Naast het fysieke aspect versterkt deze sport ook je mentale veerkracht. Met kickboksen bouw je niet alleen fysieke kracht op, maar ook zelfvertrouwen, discipline en doorzettingsvermogen.

 

Bij Sportschool Kenny Evers bieden we dynamische en gevarieerde kickbokslessen die je blijven motiveren en uitdagen. Onze afwisselende trainingsomgeving zorgt ervoor dat je moeiteloos je doelen kunt nastreven. Ontdek de veelzijdige voordelen van kickboksen, een totale training die zowel fysiek als mentaal versterkend is!

Schrijf je vandaag in bij Sportschool Kenny Evers en zet de eerste stap naar een gezonder en krachtiger leven. Bereik jouw fitheid en mentale kracht met kickboksen!”

Voorbereiding op Wedstrijdvechten

Ben jij gepassioneerd over vechtsport en droom je ervan deel te nemen aan wedstrijden? Bij Sportschool Kenny Evers bieden we gestructureerde sessies die conditionele workouts, sparren en technische oefeningen combineren om je optimaal voor te bereiden op succes in de competitieve wereld van het wedstrijdvechten.

Onze ervaren trainers staan klaar om met jou te praten over de mogelijkheid van jouw wedstrijddeelname. Samen ontwikkelen we een strategie die past bij jouw doelen en niveau, om je kansen op succes te vergroten.

Ongeacht of je een beginnende vechtsporter bent of al ervaring hebt, wij bieden op maat gemaakte begeleiding om je vaardigheden te verfijnen en te verbeteren. Stap vol vertrouwen de ring in. Samen werken we aan jouw groei en ontwikkeling als vechtsporter, en staan we elke stap van jouw wedstrijdavontuur achter je.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

App downloaden

Openingstijden 

Routebeschrijving

Huisregels

Algemene voorwaarden 

Privacy verklaring

De vliegerlaan 2-4
2273BV Voorburg

070-4066655
Info@sportschool-kennyevers.nl