sportschool kenny evers

Kickboksen

EEN WEEK PROBEREN?! VRAAG NU voor €10,- GEHEEL VRIJBLIJVEND EEN WEEKPAS AAN en sport als volwaardig lid!

Kickboksen

Met kickboksen ben je binnen de kortste tijd in shape! Het is de ideale manier om af te vallen en een strakker lijf te krijgen. Daarnaast verbeter je ook zeker je conditie. Je gaat je veel fitter voelen en wordt alleen maar sterker en sterker. Je traint bij het kickboksen niet alleen je lichaam, maar je wordt psychisch ook een stuk sterker! En dit allemaal door op een leuke manier te bewegen. Lees hieronder meer over deze geweldige sport.

Afwisseling en uitdaging

Afvallen is niet makkelijk. Je moet je veel inspannen en het is vermoeiend. Om vol te kunnen houden tijdens het afvallen zijn er natuurlijk wel dingen die je hierbij kunnen helpen. Bij de kickbokslessen, bij Sportschool Kenny Evers, is er sprake van veel afwisseling en het is ook nog een leuk! Zo wordt het niet saai en eentonig. Wij zorgen ervoor dat de lessen gevarieerd zijn, waardoor elke les weer een uitdaging is. Hierdoor zal het kickboksen niet gaan vervelen en kun je flink doortrainen en zo makkelijker je doelen behalen!

Niet alleen fysiek heel erg goed

Het kickboksen verbetert je conditie, explosiviteit en kracht. Naast deze fysieke factoren train je ook psychisch bij deze sport. je traint vooral je zelfvertrouwen, discipline en je doorzettingsvermogen. Deze factoren helpen je zeker om je doelen te behalen en zijn in het dagelijks leven ook zeker niet onbelangrijk. Met extra discipline en doorzettingsvermogen kom je gewoon veel verder. Kickboksen is dus perfect om fysiek sterker te worden maar ook mentaal, een totale training die ook nog een onwijs leuk is!

Kracht en cardio in één

Bij de kickbokslessen werk je aan veel verschillende factoren. Je groeit in techniek, spierkracht, uithoudingsvermogen en vetverbranding. De les begint met een warming up waar we opwarmen door een combinatie van conditie en kracht oefeningen te doen. Na de warming up gaan we de combinaties maken. Bij deze combinaties werk je aan je techniek en kracht en werken we aan je conditie door de combinaties een aantal keren uit te voeren. Door de afwisseling van de intensieve inspanning met korte rust periodes verbeter je op een perfecte manier je conditie. Kickboksen is dus een ideale manier om snel fit te worden!

 

Je verbrandt veel calorieën

Als je wilt afvallen is het erg belangrijk om meer calorieën te verbranden dan dar je binnenkrijgt. Het is belangrijk dat je genoeg binnen krijgt en met regelmaat eet. Tijdens een kickbokstraining bij Sportschool Kenny Evers verbrand je bij een goede intensieve training ongeveer 450 tot wel 800 kcal per les! Het aantal calorieën dat je verbrand is erg afhankelijk van je gewicht en de intensiviteit van de kickbokstraining. Het is dus zeker goed bij het afvallen!

Contactgegevens:

Sportschool Kenny Evers

De Vliegerlaan 2-4
2273 BV Voorburg

070 – 406 66 55
Info@sportschool-kennyevers.nl

KVK: 84057238

Openingstijden: