sportschool kenny evers

Kickboksen Lady’s Only

EEN WEEK PROBEREN?! VRAAG NU voor €10,- GEHEEL VRIJBLIJVEND EEN WEEKPAS AAN en sport als volwaardig lid!

Ladies only!

De les kickboksen ladies only bij Sportschool Kenny Evers is zoals de naam al suggereert volledig ingericht op vrouwen. Deze les combineert plezier en gezelligheid met het traditioneel kickboksen. Naast het lekker hard trainen en werken aan je lichamelijke fitheid is er ook veel ruimte om te lachen. De groep dames die bij ons traint is een zeer open en toegankelijke groep. Uiteraard wordt de ladies only kickboks les ook gegeven door een vrouw! Een professionele instructrice die haar sporen binnen de vechtsport zeer zeker heeft verdient door haar jaren lange ervaring.

Kickboksen is al lang geen sport meer voor alleen mannen en wordt ook onder vrouwen met de dag populairder!

Afvallen en een strak lijf

Naast je persoonlijke fitheid en weerbaarheid is het kickboksen ook bij uitstek geschikt om af te vallen. En laten we eerlijk zijn, gewicht verlies, vet verbranden en het werken aan een fit lijf is toch een van de grootste motivaties om te sporten. Door de grote variaties in bewegingen en gebruik van alle spieren in je lichaam zien we dat je met kickboksen zeer snel resultaat kan boeken. Goed om te weten is dat je met een uur training zo’n 800 Kcal verbrand! Wil jij een paar kilootjes kwijt? Kom een lesje mee doen en ga het gevecht aan met deze kilo’s

Weerbaarheid

Natuurlijk is het als vrouw fijn om je mannetje te kunnen staan, of liever gezegd je vrouwtje. Door te kickboksen bij Sportschool Kenny Evers werk je door het gebruik van de verschillende verdedigings- en aanvalstechnieken aan je weerbaarheid. Je leert je eigen grenzen kennen en weet wat je kan. Dit ontwikkeld niet alleen je weerbaarheid maar ook je zelfvertrouwen krijgt een boost! Fijne eigenschappen die je in het dagelijks leven ten goede komen.

Conditie Kracht en Snelheid

Kickboksen is een sport waarin heel je lijf gebruikt wordt! Snelle bewegingen vanuit je core, kracht er achter en een hele hoop herhalingen. Het is dus ideaal ook voor jouw als vrouw om door te kickboksen aan zowel je conditie, kracht als snelheid te werken. Instappen doe je uiteraard op je eigen niveau en samen met onze professionele instructrice leggen we elke week de lat een stukje hoger! De les Kickboksen Ladies Only is dus voor iedereen toegankelijk, jong oud, dik dun of beginner of gevorderde Echt voor iedereen dus! Precies zoals we het bij Sportschool Kenny Evers willen hebben.

Blauwe plekken

Een van de meest gehoorde bezwaren! Want ook wij kennen maar weinig vrouwen die naar de sportschool gaan om de volgende ochtend wakker te worden met blauwe plekken. Het helemaal uitsluiten van wat blauwe plekjes kunnen we nooit voorkomen maar jij zelf bepaald altijd hoe hard het gaat. Daarnaast draag je bij het kickboksen bescherming op de schenen, het deel van de been waarmee je schopt. Door deze bescherming komen de schoppen al minder hard aan. Tijdens de les bepaal je zelf samen met je trainingspartner hoe hard het er aan toe gaat.

Contactgegevens:

Sportschool Kenny Evers

De Vliegerlaan 2-4
2273 BV Voorburg

070 – 406 66 55
Info@sportschool-kennyevers.nl

KVK: 84057238

Openingstijden: