JEUGD KICKBOKSEN

Bij Sportschool Kenny Evers verzorgen wij ook kickboksen voor de jeugd van 6 tot 14 jaar. Kickboksen is immers een uitermate goede manier om met je lichaam bezig te zijn.

 Kickboksen voor de jeugd: wat leer je?
Discipline, gekoppeld aan een speelse en gevarieerde manier van kickboks training, zorgt ervoor dat de kinderen op allerlei manieren gestimuleerd worden. Tijdens de trainingen van kickboksen voor de jeugd is hard contact op het hoofd niet toegestaan! Alle lessen worden gegeven door ervaren kickboks docenten.

Ben je enthousiast over het kickboksen en wil je graag verder hiermee, dan kun je ook na 16 jaar natuurlijk gewoon verder trainen bij Sportschool Kenny Evers.

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het beoefenen van kickboksen positieve effecten heeft op de persoonlijkheid en het welzijn van de sporters. Ook zijn de kinderen die aan vechtsport doen vaak bescheidener, optimistischer, enthousiaster en hebben ze meer zelfvertrouwen. Dit merken wij zelf ook, onze jeugd leden krijgen aanzienlijk meer zelf vertrouwen nadat ze een tijd hier aan het kickboksen zijn.

Bescheidenheid, zelfredzaamheid, zelfvertrouwen, respect en discipline zijn dan ook waarden die centraal staan in onze sportschool. Als er kickboks skills worden gebruikt buiten de sportschool, of er word geen respect getoond in de sportschool dan zullen deze leden verwijderd worden van de sportschool. Tijdens onze kickboks lessen wordt er veel bij deze termen stil gestaan.

Onze lessen worden op een speelse manier geleid in combinatie met de discipline en het respect wat centraal staat. Drukke kinderen kunnen dus bij onze kickboks lessen goed hun energie kwijt terwijl ze tegelijkertijd leren te focussen. Voor onzekere kinderen zijn onze kickboks lessen juist geschikt om zelfvertrouwen en weerbaarheid op te bouwen.

Wil je wel graag kickboksen maar niet de duren kickboks spullen kopen? Maak dan goed gebruik van deze super actie, krijg een gratis starterpack ter waarde van €107,95. Dit starter pack bestaat uit bokshandschoenen, scheendekkers en bandages.

Voor slechts €25,00 heeft u er een gepersonaliseerd sportschool-Kenny Evers sport-shirt bij. Op dit shirt kun je jouw eigen naam en rugnummer laten bedrukken. Ook kun je kiezen in welke kleur je dit shirt wilt hebben.

MELD JE NU AAN VOOR DE ACTIE!

11 + 8 =

Lesrooster: 

[table id=20 /]

GRATIS WEEKPAS

Heb je meedere lessen gezien in ons aanbod die jou interessant lijken? Probeer ze nu allemaal 1 week helemaal gratis zonder verplichtingen.

Contactgegevens:

Sportschool Kenny Evers

De Vliegerlaan 2-4
2273 BV Voorburg

070 – 406 66 55
Info@sportschool-kennyevers.nl

KVK: 84057238

Openingstijden: