JEUGD KICKBOKSEN

Jeugdkickbokslessen bij Sportschool Kenny Evers!

Bij Sportschool Kenny Evers bieden we boeiende en educatieve jeugdkickbokslessen voor twee verschillende leeftijdsgroepen: 6 t/m 11 jaar en 12 t/m 17 jaar. Onze jeugdkickbokslessen zijn speciaal ontworpen om kinderen en jongeren op een leuke en veilige manier kennis te laten maken met de wereld van kickboksen, terwijl ze tegelijkertijd belangrijke vaardigheden en waarden ontwikkelen.

Bij het Jeugdkickboksen ligt de focus op het aanleren van technische vaardigheden, coördinatie en fysieke fitheid. Maar dat is niet alles, want we stimuleren ook de mentale ontwikkeling en discipline van onze jonge deelnemers. Onze ervaren trainers creëren een omgeving waarin kinderen en jongeren in hun eigen tempo kunnen groeien en zelfvertrouwen opbouwen.

🌟 Een week proberen? 🏋️‍♂️💪

Start nu met sporten bij Sportschool Kenny Evers geheel vrijblijvend en toch de volledige ervaring!✨

Waarom kiezen voor weekpas?

  • Onbeperkte toegang tot onze moderne fitnessfaciliteiten en groepslessen
  • Geheel vrijblijvend onze sportschool ervaren als volwaardig lid

Mis deze kans niet om je fitnessdoelen te bereiken! 💼💪

Leuke en Leerzame Jeugdkickbokslessen voor Leeftijd 6-11 jaar bij Sportschool Kenny Evers 

Voor de leeftijdsgroep van 6 t/m 11 jaar creëren we een leuke en interactieve omgeving waarin kinderen kunnen leren en groeien. Onze ervaren trainers leggen de nadruk op technische vaardigheden, coördinatie en fysieke fitheid, terwijl ze ook belangrijke waarden zoals respect en discipline overbrengen. Of je nu wel of geen kickbokservaring hebt, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze energieke lessen.

Intensieve Kickboks Training voor Jongeren 12-17 jaar bij Sportschool Kenny Evers

Voor de leeftijdsgroep van 12 t/m 17 jaar bieden we een meer uitdagende en intensieve training. Of je nu al ervaring hebt met kickboksen of helemaal nieuw bent, onze deskundige trainers staan klaar om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Hier krijgen jongeren de kans om zich voor te bereiden op wedstrijden, maar als je liever alleen wilt trainen voor plezier en fitness, is dat ook helemaal prima.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

App downloaden

Openingstijden 

Routebeschrijving

Huisregels

Algemene voorwaarden 

Privacy verklaring

De vliegerlaan 2-4
2273BV Voorburg

070-4066655
Info@sportschool-kennyevers.nl