INSANITY WORKOUT

Insanity Workout / Cardio Abs – Verleg je grenzen met deze Intensieve HIIT Training!

Insanity Workout is een intensieve training die je fysieke en mentale grenzen zal verleggen! Ontworpen om je kracht, uithoudingsvermogen en conditie naar een hoger niveau te tillen, biedt deze workout een effectieve en uitdagende ervaring.

🌟 Een week proberen? 🏋️‍♂️💪

Start nu met sporten bij Sportschool Kenny Evers geheel vrijblijvend en toch de volledige ervaring!✨

Waarom kiezen voor weekpas?

  • Onbeperkte toegang tot onze moderne fitnessfaciliteiten en groepslessen
  • Geheel vrijblijvend onze sportschool ervaren als volwaardig lid

Mis deze kans niet om je fitnessdoelen te bereiken! 💼💪

Bij de Insanity Workout draait alles om maximale inspanning in korte tijd. Met behulp van high-intensity intervaltraining (HIIT) voer je een reeks van plyometrische, cardio- en krachtoefeningen uit, zonder de noodzaak van extra apparatuur. Deze training zal je volledige lichaam in vorm brengen en je prestaties naar nieuwe hoogten tillen.

De Insanity Workout duurt slechts 30 minuten, maar het is een workout die je zeker zal voelen! Na deze krachtige sessie heb je de keuze om door te gaan met Cardio Abs, waarbij de focus volledig op de core ligt. Een geweldige manier om je buikspieren te versterken en je core-kracht te vergroten.

Deze workouts zijn geschikt voor mensen van alle fitnessniveaus, maar het is belangrijk om te onthouden dat het een veeleisende training is. Beginners kunnen hun intensiteit aanpassen en geleidelijk opbouwen, terwijl ervaren sporters kunnen profiteren van de uitdagende oefeningen om hun prestaties te verbeteren.

Ben je klaar voor de ultieme uitdaging en wil je jezelf naar een hoger niveau tillen? Doe dan nu mee met de Insanity Workout en Cardio Abs!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

App downloaden

Openingstijden 

Routebeschrijving

Huisregels

Algemene voorwaarden 

Privacy verklaring

De vliegerlaan 2-4
2273BV Voorburg

070-4066655
Info@sportschool-kennyevers.nl