CROSS CIRCUIT

Cross Circuit – Intensieve Cardio en Krachttraining in één Workout!

Wil jij een intensieve training waarbij zowel je conditie als spierkracht wordt verbeterd? Dan is Cross Circuit de perfecte workout voor jou. Bij Cross Circuit worden cardio en krachttraining gecombineerd in één efficiënte en intensieve trainingssessie.

🌟 Een week proberen? 🏋️‍♂️💪

Start nu met sporten bij Sportschool Kenny Evers geheel vrijblijvend en toch de volledige ervaring!✨

Waarom kiezen voor weekpas?

  • Onbeperkte toegang tot onze moderne fitnessfaciliteiten en groepslessen
  • Geheel vrijblijvend onze sportschool ervaren als volwaardig lid

Mis deze kans niet om je fitnessdoelen te bereiken! 💼💪

Tijdens deze training maak je van elke oefening veel herhalingen, zonder of met minimale rust tussendoor. Elke oefening richt zich op verschillende spiergroepen, wat zorgt voor een volledige body workout. Het belangrijkste doel van Cross Circuit is om je hartslag gedurende de hele training hoog te houden. Hierdoor wordt niet alleen je uithoudingsvermogen verbeterd, maar bouw je ook spieren en kracht op.

Een groot voordeel van Cross Circuit is dat je in slechts één uur tijd je hele lichaam traint op zowel kracht als conditie. Door de hoge intensiteit van de oefeningen verbrand je bovendien veel calorieën, waardoor het een effectieve manier van lichaamsbeweging is om gewicht te verliezen.

Deze les is geschikt voor mensen van verschillende niveaus. Ben je een ervaren sporter? Dan kan je de oefeningen zwaarder maken door gewichten toe te voegen. Mocht je minder ervaren zijn, dan kun je de lichtere gewichten gebruiken of zelfs de oefeningen zonder gewichten uitvoeren.

Wil jij jezelf uitdagen en meedoen met Cross Circuit? Schrijf je dan nu in en ervaar de voordelen van deze intense workout.

 

Trainers
Fred

Wanneer:
Maandag 21:00

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

App downloaden

Openingstijden 

Routebeschrijving

Huisregels

Algemene voorwaarden 

Privacy verklaring

De vliegerlaan 2-4
2273BV Voorburg

070-4066655
Info@sportschool-kennyevers.nl