BOKSEN

Vergroot je Kracht en Zelfvertrouwen met Boksen bij Sportschool Kenny Evers

Boksen is een tactische vechtsport waarbij coördinatie van voeten, ogen en handen centraal staat, samen met conditie. Naast fysieke aspecten wordt er ook een beroep gedaan op mentale vaardigheden zoals concentratievermogen, discipline en mentale weerbaarheid. Boksen omvat uithoudingsvermogen, kracht, lenigheid en snelheid, en de sport bevordert zowel fysieke als mentale kracht.

Bij Sportschool Kenny Evers bieden we wekelijks bokstrainingen op dinsdag en donderdag. Ongeacht je ervaringsniveau, onze lessen zijn ontworpen om de techniek van het boksen te leren en te verbeteren. Het accent op techniek helpt zelfvertrouwen en spelplezier op te bouwen.

🌟 Een week proberen? 🏋️‍♂️💪

Start nu met sporten bij Sportschool Kenny Evers geheel vrijblijvend en toch de volledige ervaring!✨

Waarom kiezen voor weekpas?

  • Onbeperkte toegang tot onze moderne fitnessfaciliteiten en groepslessen
  • Geheel vrijblijvend onze sportschool ervaren als volwaardig lid

Mis deze kans niet om je fitnessdoelen te bereiken! 💼💪

Voel je welkom bij Onze Bokslessen – Ongeacht Ervaring of Niveau!

Bij ons zijn alle niveaus welkom. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren bokser die zijn technieken wil verfijnen, onze professionele begeleiding en inclusieve sfeer bieden de ideale omgeving om jouw boksvaardigheden te ontwikkelen. Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden op je boksjourney. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de fysieke en mentale kracht die boksen kan bieden!

Een Uitstekende Cardiovasculaire Workout

Boksen is allang niet meer exclusief voor professionele boksers. Het biedt tal van voordelen voor amateurs, of je nu net begint of al enige ervaring hebt. Deze sport kan een uitstekende keuze zijn om zowel je fysieke als mentale welzijn te bevorderen. 

In de eerste plaats is boksen een fantastische cardiovasculaire workout. Het helpt calorieën te verbranden, je uithoudingsvermogen te vergroten en je hart- en longfunctie te versterken. Dit draagt bij aan het opbouwen van een uitstekende algehele conditie, zelfs als je geen professionele bokser bent.

Een ander geweldig aspect van boksen is de stressvermindering die het biedt. Het uiten van stoten op een bokszak of tijdens sparring kan dienen als een uitlaatklep voor opgebouwde spanning en stress. Hierdoor ontspan je niet alleen mentaal, maar bouw je ook zelfvertrouwen en eigenwaarde op. Kortom, boksen is een geweldige sport voor iedereen, ongeacht je ervaringsniveau, om je algehele gezondheid en welzijn te bevorderen

Bereid je voor op de ring

Bij Sportschool Kenny Evers bieden we je de kans om voor een wedstrijd te trainen wanneer zowel jij als onze trainers denken dat je er klaar voor bent. Onze deskundige coaches leggen de nadruk op technische precisie, kracht en mentale veerkracht om je grondig voor te bereiden op jouw gevecht. Met intensieve sparsessies en strategische oefeningen word je optimaal klaargestoomd voor een succesvolle prestatie in de ring. Of je nu nieuw bent in het boksen of al enige ervaring hebt, onze op maat gemaakte training zal je helpen groeien en je zelfvertrouwen vergroten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

App downloaden

Openingstijden 

Routebeschrijving

Huisregels

Algemene voorwaarden 

Privacy verklaring

De vliegerlaan 2-4
2273BV Voorburg

070-4066655
Info@sportschool-kennyevers.nl