BODY SUPPORT

HET BODY SUPPORT VOEDINGS-PROGRAMMA
Haal het beste uit jezelf

 Dit programma leert u stap voor stap hoe u uw gewicht kunt beheersen en bepaalt hiermee uw eigen gezonde lifestyle voor een beter en bewust leven door gezonde en evenwichtige voeding.
Het is een uitgebalanceerd voedingssysteem met makkelijke van dag-tot-dagschema’s om korte metten te maken met je overtollige kilo’s en vetpercentage!

Gemiddeld valt men 8 tot 10 kg af over een periode van 12 weken.
In combinatie met uw trainingen zult u ook merken dat u veel meer energie heeft, wat het leven uiteraard een stuk aangenamer maakt.

Het enige wat we van jou vragen is je aan ons schema te houden. Hoe zie jij er over 6 weken uit?

Ons programma is éénvoudig, vol te houden EN boekt blijvend resultaat!

SLIM AFVALLEN MET EEN PLAN DAT WERKT.

Om succesvol te kunnen afvallen moet je voorbereid zijn op elke valkuil. Iedere dag weer! Met ons programma krijg je een kans om van je doel af te wijken. De adviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Aan de hand van je lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt je energiebehoefte bepaald.  Wij gaan je precies vertellen WAT je moet eten en op WELK moment.

GEZOND EN MAKKELIJK

Wij gebruiken alleen alledaagse gezonde voeding. Geen shakes, repen, poeders. Geen moeilijke recepten waarvoor je urenlang in de keuken moet staan. Alleen gezonde voedingscombi’s die je zelf makkelijk kunt bereiden.

         GEEN JO-JO EFFECT MAAR BLIJVEND RESULTAAT

Alles wat eraf gaat blijft er ook af. Als je resultaat wilt boeken op zowel korte als lange termijn, ga dan een voedingprogamma volgen wat je vol kunt houden. Het Body support programma is makkelijk in je dagelijkse leven toe te passen en boekt snel resultaat. Makkelijk betekent dat het voor JOU werkt, te regelen en te doen is.

Wil jij meer informatie over body support bij Sportschool Kenny Evers? Geen probleem! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

[wpforms id="706"]

Contactgegevens:

Sportschool Kenny Evers

De Vliegerlaan 2-4
2273 BV Voorburg

070 – 406 66 55
Info@sportschool-kennyevers.nl

KVK: 84057238

Openingstijden: