BBB

BBB Workout – Kracht, Conditie en Vetverbranding voor Buik, Benen en Billen!

Ben je op zoek naar een leuke en effectieve Training? Maak dan kennis met BBB!

BBB is een populaire workout waarbij de focus ligt op de kracht, conditie, vetverbranding en spieruithoudingsvermogen van de BBB-spiergroepen (buik, benen en billen).

MELD JE NU AAN!

Meld je nu aan bij de leukste sportschool van de omgeving Voorburg. De plek waar wij jou helpen je doelen te bereiken. 

Klik op de onderstaande knop om de abonnementen te zien en direct lid te worden. 

Deze trainingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters. Train samen in een groep gemotiveerde deelnemers. 

De BBB-groepsles wordt één keer per week gegeven in de fitnessruimte, waarbij gebruik wordt gemaakt van apparaten en gewichten. Op vrijdagochtend bestaat de les uit een HIIT workout in de groepslessenzaal. Op zaterdagochtend hebben we de les in twee delen opgesplitst, zodat zelfs als je weinig tijd hebt, je toch kunt trainen! Op deze manier kan je het maximale uit jezelf halen en blijft het sporten afwisselend, uitdagend, haalbaar en leuk. 

 Of je nu wilt afvallen, sterker worden of werken aan je techniek, BBB is de ideale manier om je lichaam te trainen of in vorm te blijven.  

 

De les is effectief, leuk en laagdrempelig. Dus waar wacht je nog op? Geef jezelf op voor een BBB-groepsles en ervaar zelf de voordelen! 

 

Remember, never skip legday! 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

App downloaden

Openingstijden 

Routebeschrijving

Huisregels

Algemene voorwaarden 

Privacy verklaring

De vliegerlaan 2-4
2273BV Voorburg

070-4066655
Info@sportschool-kennyevers.nl