ABONNEMENTEN

Abonnementen

Bij Sportschool Kenny Evers begrijpen we dat iedereen unieke behoeften heeft als het gaat om sport. Kies daarom het abonnement dat goed aansluit op jouw levensstijl en doelen

Ons doel is om jou de keuze te geven, maar het niet te moeilijk te maken. Kies je voor alleen fitness of wil je ook graag meedoen aan de groepslessen en ben je van plan om maar 1x per week te komen of vaker.

We hechten waarde aan transparantie en duidelijkheid. Hierdoor kun je met volledig vertrouwen de juiste keuze maken. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 0704066655 of stuur ons een e-mail naar info@sportschool-kennyevers.nl. We staan klaar om je te helpen!

🌟 Een week proberen? 🏋️‍♂️💪

Start nu met sporten bij Sportschool Kenny Evers geheel vrijblijvend en toch de volledige ervaring!✨

Waarom kiezen voor weekpas?

  • Onbeperkte toegang tot onze moderne fitnessfaciliteiten en groepslessen
  • Geheel vrijblijvend onze sportschool ervaren als volwaardig lid

Mis deze kans niet om je fitnessdoelen te bereiken! 💼💪

“Nieuw Lid Worden bij Sportschool Kenny Evers? Profiteer van Onze Overstap Service!

Overweeg je om lid te worden van Sportschool Kenny Evers, maar ben je momenteel nog ingeschreven bij een andere sportschool? Maak dan nu gebruik van onze unieke overstap service! Met deze service bieden wij je de kans om gedurende de laatste 6 maanden van jouw huidige abonnement kosteloos te trainen bij onze sportschool.

Het is eenvoudig om van deze service gebruik te maken. Stuur ons een e-mail met een bevestiging van jouw opzegging bij je huidige sportschool naar info@sportschool-kennyevers.nl, en wij zullen ervoor zorgen dat je naadloos kunt overstappen naar Sportschool Kenny Evers. Welkom bij ons!”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

App downloaden

Openingstijden 

Routebeschrijving

Huisregels

Algemene voorwaarden 

Privacy verklaring

De vliegerlaan 2-4
2273BV Voorburg

070-4066655
Info@sportschool-kennyevers.nl